Ховати винний льох, чи зробити його перлиною інтер’єру? Відповідь на це питання ми знайшли в ресторанному арт-проекті «Razzle Dazzle» м. Київ.
Особливості дизайну інтер’єру першого поверху пов’язані зі створенням винного льоху повністю зі скла, та розміщені його під сходами в центрі залу. Складність цього задуму полягала в тому, що через різницю температур на склі може з’явитися конденсат.
Нашими інженерами було прораховано створення відповідних кліматичних умов для правильного зберігання вина в скляному приміщенні. Для цього була встановлена кліматична система «WineGuard» MT30K канального типу з вбудованим іонізатором та контролем вологості повітря. Завдяки чому було досягнуто оптимальної температури роботи обладнання без утворення точки роси на склі винного льоху.
Кінцевий результат вражає красою та практичністю. Тому не бійтесь складних задач, довірте їх рішення професіоналам.